Services – VN Apotheek – Lelystad

VN Apotheek

Botter 44-22 8243 JE Lelystad Tel:(0320) 250341 Fax:(0320) 253818

Services

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht:

Herhaalreceptenservice

U kunt uw herhaalrecept op 2 manieren aanvragen:

1) Online aanvragen via “De herhaalreceptenservice” van onze website.

2) Via onze “Proactieve herhaalservice”. U hoeft dan niet meer zelf actief uw herhaalmedicatie aan te vragen maar krijgt een bericht wanneer uw medicijnen klaarliggen. Klik hier  om het formulier te openen. U kunt het formulier inleveren bij een van onze assistentes.

Het 24-uurs loket

Kunt u sluitingstijd niet halen of wilt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Daarvoor hebben wij het 24-uurs loket. Dit is een loket verbonden aan een machine die 24 uur per dag medicijnen automatisch verstrekt. U kunt uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt. Informeer hiernaar bij één van onze apothekersassistentes.

Inloopspreekuur

Elke dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur kunt u binnenlopen met vragen aan de apotheker over uw medicatie.

Bezorgregeling

Als je om gezondheidsredenen je geneesmiddelen niet zelf bij de apotheek kunt afhalen en je niemand in je directe omgeving hebt die dat voor je kan of wil doen, is de apotheek bereid deze bij jou te bezorgen. We bezorgen dagelijks tussen 10:00-13:00 uur en 16.00-19.00 uur. 

Klachtenprocedure

Voor de klachtenprocedure verwijzen wij u vriendelijk naar deze website: http://www.apotheek.nl/in-de-apotheek/klachten-over-uw-apotheek